Lisette

ONZE BOERDERIJ

Wij vertellen je graag over het leven op onze boerderij. Je bent dan ook van harte welkom. Er is veel te zien en te leren. En natuurlijk ook te proeven!

Bekijk onze bedrijfsvideo

velden-bessen

BLAUWE BESSEN ZOVER JE KUNT KIJKEN

De heerlijkste blauwe bessen komen uit de Limburgse Peel. Daar zijn we trots op. Wij willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met dit superfruit. Waarom? Omdat ze ontzettend lekker en gezond zijn. Een handjevol blauwe bessen zit boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen, helpen tegen maag- en darmstoornissen en hebben een positieve invloed op urineweginfecties en ouderdomsdiabetes. We heten niet voor niets Handje Gezond. Kom langs op onze plantage of bestel onze van blauwe bessen gemaakte producten. Ook die zijn verrukkelijk.

EEN VROLIJKE BEESTENBOEL

We zijn niet alleen thuis in blauwe bessen. Onze koeien grazen tevreden in de wei en genieten van het leven en de buitenlucht. En wij genieten van hun vriendelijke karakter en uiteindelijk ook van hun vlees.

beestenboel
persoon_wiezijnwij

GROENTEN UIT VOLLE GROND

Verse groenten, zo vanuit de grond op het bord. Lekkerder en gezonder wordt het niet. We telen rabarber, radicchio rosso (roodlof), bleekselderij, Chinese kool, bloemkool, broccoli, salanova sla en ijsbergsla. Je kunt er natuurlijk ook smakelijke soepjes of sapjes van maken. Jammie!

WIJ HOUDEN VAN TAART

Taart? Je denkt misschien: wat heeft dat met een boerderij te maken. Nou, veel. Want onze Evi bakt in onze bakkerij de lekkerste en mooiste taarten en cupcakes. Voor je verjaardag, bruiloft, jubileum en ieder ander feest. Natuurlijk gebruikt ze ook onze blauwe bessen. Kijk maar eens op haar site. Loopt het water je al in de mond? 

taarten

Onze werkwijze

Innovaties

We houden van onze planeet. Ook de kleinkinderen van onze kleinkinderen moeten nog volop kunnen genieten van al het moois dat moeder aarde te bieden heeft. Daarom werken we zoveel mogelijk duurzaam. Zo wekken we onze eigen energie op en kunnen de dieren vrij leven.

FamiliebedrijfBlauwe Bessen

Nieuws

Tips voor een goede snoeibeurt
Boerderijautomaat
Het blauwe bessen seizoen gaat van start