Activiteiten

Beleef de blauwe bes!
‘Beleef de blauwe bes’ is de seizoensopeningsdag voor de blauwe bes. Tijdens deze dag kunt u zelf de blauwe bes op verschillende manieren beleven. Er zullen rondleidingen worden gegeven, kennis wordt gedeeld en zelfs voor de kleine genieters hebben we leuke activiteiten.
Dit alles zal plaats gaan vinden op 14 juli 2018 van 11:00 u tot 17:00 u.
Ben jij ook al nieuwsgierig geworden?

Smaak zit tussen je oren 2018
“Smaak zit tussen je oren” is het culinaire evenement van Venray dat dit jaar alweer voor de 6e keer wordt georganiseerd. Op 25 t/m 27 mei bent u van harte welkom in onze blauwe bessenstand.
Diverse koks uit Venray en omgeving zullen tijdens deze dagen met mooie en (h)eerlijke producten uit de regio voor ieder die wil kleine gerechtjes bereiden.  Dus kom ook genieten op 25 – 26 en 27 mei.
Op 25 mei ontvangen we in ‘t kader van Smaak zit tussen je oren ook weer verschillende basisschoolklassen op ons bedrijf voor ‘n leerzame excursie!

Hiltho 2017
Vol trots en enthousiasme presenteert de Hiltho je de jubileum editie.  Met ruim 350 standhouders belooft de Hiltho ook dit jaar weer een groot succes te worden. Van vrijdag 6 t/m woensdag 11 oktober 2017 zullen de deuren weer open gaan. Wij, Handje Gezond, staan de dagen maandag 9 en dinsdag 10 oktober op de Hiltho. Hier heten wij jullie allen van harte welkom!
Wilt u ons graag bezoeken? U kunt ons vinden in het Horster Paviljoen op het Gezondheidsplein (G2.31). Voor meer informatie, kijk dan op www.hiltho.nl

De Gezondste regio
In het eerste weekend van augustus vinden de Limburgse Ruiterkampioenschappen voor paarden en pony’s plaats op evenemententerrein “D’n Umswing” Kronenberg (Sevenum). Naast de wedstrijden om de Limburgse titels staan deze kampioenschappen in het teken van ‘De Gezondste regio’. Vele extra activiteiten en een compleet gezondheidsplein zorgen er voor dat het een uniek ruitersportevenement gaat worden. Ook Handje Gezond zal op 5 & 6 augustus aanwezig zijn met een stand om de blauwe bessen en producten te promoten.

Smaak zit tussen je oren
Smaak zit tussen je oren is het culinaire evenement dat dit jaar voor de vijfde keer werd georganiseerd. Dit jaar vond het evenement plaats in het Hemelvaartsweekend, van 24 t/m 28 mei 2017. Net als voorgaande jaren op het Schouwburgplein te Venray. Uiteraard hebben wij als Handje Gezond ook deelgenomen aan deze editie van Smaak zit tussen je oren.

Heb je vragen en/of opmerkingen?